Din innekatt - aktivering och skötsel

Vilken druva passar mig?


Det här är boken för alla som är mer intresserade av vinkvalitet än vinkvantitet. Boken beskriver 50 druvor, deras ursprung, var de odlas och kännetecken.


Det finns mattips till varje druva. Boken beskriver hur man ska tänka för att maten ska passa vinet.


När man dricker eller provar vin använder man de flesta sinnen; synen, lukten, smaken och känseln. För att få in hörseln ger boken även musikförslag. Forskning har visat att musik till vinprovning påverkar upplevelsen av vinet.


Ylva Stockelberg har skrivit böcker i nära 25 år. Detta är hennes första vinbok. Hon är Munskänk och har klarat Munskänkarnas teoriprov på 3-betygs nivå.
ISBN9789197900836


Några sidor kan läsas på smakprov. 

https://www.smakprov.se/bok/pocket/vilken-druva-passar-mig-9789197900836/


Boken kan köpas av mig (för 180 kr + porto) eller på Bokbörsen (ny) eller på nätbokhandel. 

 

Din innekatt, aktivering och skötsel


Som kattägare har man ansvar för att hålla sin katt så frisk, glad och harmonisk som möjligt. Vad många kattägare inte tänker på är att en katt faktiskt behöver sysselsättas för att må bra. Håller man katten som innekatt måste man vara ännu mer noga med att ge den allt den behöver. Den kan ju inte skaffa sig det själv utomhus.


Ylva Stockelberg har skrivit en bok där läsaren får en mängd tips om hur innekattens vardag kan göras lite mer innehållsrik och spännande. Hon berättar varmt om hur hennes egna katter sysselsätter sig och hur hon själv har gjort för att hennes katter ska trivas. Hon beskriver flera kattlekar och kattleksaker och berättar hur man ser till speciella katters behov. Boken tar också upp vardagliga ting som skötsel, utfodring och hur du kommunicerar med din katt.


Det här är en bok som varmt rekommenderas till alla som har, eller funderar på att skaffa, en innekatt.


ISBN 978-91-534-2996-8

Utgiven av Ica Bokförlag

Utgivningsår 2009

Översatt till finska 2009


Beställ direkt av Ylva Stockelberg

140 kr + porto

ylva.stockelberg@outlook.com


Din innekatt är översatt till finska.


Copyright © All Rights Reserved